Categorieën
Uncategorized

De officiele opening van de Lakkerij op 25 september 2015

Zover is het dus gekomen: op 25 september is  het fantastische nieuwe complex geopend. Alle sponsoren en veel oud leden van WIW waren genodigd naast alle huidige leden en natuurlijk de bewoners. Om voldoende ruimte te hebben werd het officiele deel van de gebeurtenis begonnen en beeindigd in Lokaal Brabantia, de ontmoetingsruimte bij de Wooninc+ flats, onze  buren. Daar werd iedereen welkom geheten door de Mw van Sprang, voorzitter van de stichting WIW die ook de geschiedenis van het project kort uiteenzette.

Ellen

Daarna er door Mw Balk, wethouder te Waalre en door Mw Doensen, de senior medewerker van de begeleiding kort iets gezegd over het belang van het feit dat de bewoners nu echt wonen in Waalre.

MwBalkMarjo

Na deze korte toespraken is iedereen naar de Lakkerij gelopen waar de familie Brands, nauw betrokken in het verleden bij WIW de officiele opening verrichtte door het knippen van een lint en het onthullen van het sponsorbord bij de ingang.

Lint

testbord

In de gemeenschappelijke ruimte heeft  Dhr Colijn iets gezegd namens de bewoners.

Tom

Daarna is er door de gezamenlijke bewoners een plaatje onthuld: een afbeelding van wat er als cadeau van ouders en bezoekers aan hen wordt aangeboden. Het is een prieel dat op een van de terrassen in de tuin geplaatst gaat worden in de komende tijd!

prieel

Daarna heeft een drietal bewoners het appartement opengesteld voor de gasten om er te komen kijken en hebben alle betrokkenen met een hapje en een drankje nagepraat in Lokaal Brabantia, waar de vrijwilligers met hun inzet een prima ontvangst mogelijk maakten.

Rest nog om te zeggen dat we ongelooflijk blij zijn dat het nu echt “open” is, dat we dit nooit zonder de hulp van onze partners en onze sponsoren hadden kunnen realiseren.

En dat de taart gelukkig vrijwel op ging, die mooie 25e september.

taart