Categorie├źn
Uncategorized

De eerste steen op 20-10-2014

Het was een groot feest. Om half vijf was eigenlijk iedereen die WIW een warm hart toedraagt aanwezig in Lokaal Brabantia van Wooninc. En wooninc had besloten er een echt feest van te maken. En zonder taart geen feest. En op die taart alle mensen die betrokken waren bij de eerste spa….

taart klein

Het was ontzettend leuk dat ook Mw Balk als wethouder van de gemeente Waalre en Dhr Buursink, directeur van Wooninc aanwezig waren en kort iets gezegd hebben voor het aansnijden van de taart door de voorzitter van de stichting WIW.

HBx2-klein

Toen de taart genuttigd was hebben buiten alle toekomstige bewoners hun naam op een steen gezet, zo’n grote┬á steen die in de binnenmuur gelijmd wordt.

de steen

En toen was het wachten geblazen op het moment dat ook de lijm was aangebracht.

wachten op

en daarna met zijn allen de steen tillen en op de goede plaats zetten

steengelegd

maar dan wel geholpen door een reuzenkraan die daarbij ook de helft van de Brabantialaan blokkeerde. Met een helm als trofee vertrokken de toekomstige bewoners en sommige anderen huiswaarts. Nu maar hopen dat we snel al die andere stenen op elkaar gelijmd zien worden….. Het was een leuke bijeenkomst, goed om ook de toekomstige buren vast bij dit feest betrokken te zien.