Categorie├źn
Uncategorized

Stichting WIW zoekt secretaris

WoonInitiatief Waalre (WIW) is een kleinschalig ouder(woon)initiatief voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking en/of autisme, die begeleid willen wonen. WIW is opgericht en wordt (op dit moment) bestuurd door enkele ouders van de bewoners. Het bestuur is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg.

Wij zijn op zoek naar een secretaris die, naast taken zoals notuleren van bestuursvergaderingen en archiveren van bestanden, een bijdrage levert aan ons beleid. Het betreft een onbetaalde functie en vraagt beschikbaarheid voor onze maandelijkse bestuursvergaderingen en tussendoor voor afstemming over actuele kwesties.

Heb je affiniteit met onze doelgroep, onderschrijf je onze visie, heb je ervaring met het maken van verslagen en wil je een bijdrage leveren aan ons beleid via deelname aan ons bestuur, neem dan vooral contact op of kijk verder op deze website voor meer informatie over onze stichting en voor onze visie op zorg en begeleiding.

Heb je interesse neem dan vrijblijvend contact op met onze voorzitter:

Ellen van Sprang-Helmig via stichtingwiw@gmail.com of bel haar op nummer: 06 108 55 187.

NB Mocht je zelf geen interesse hebben maar wel iemand kennen die mogelijk wel belangstelling heeft, geef deze oproep dan s.v.p. door.