Categorie├źn
Uncategorized

Tuindag op 23 november 2019

Op zaterdag 23 november was het weer druk op de Lakkerij. Die morgen werd er vanaf 10 uur door ouders en bewoners samen gewerkt in de tuin. Het is een 2 keer per jaar terugkerende gebeurtenis. In het voorjaar wordt de tuin vol gezet met eenjarigen en worden eventueel in de winter bezweken planten vervangen door nieuwe. In het najaar wordt de tuin winterklaar gemaakt. En dat doen we met elkaar.

Het gaat niet alleen om de tuin. Het gaat er ook om dat we elkaar dan weer spreken en samen bezig zijn. Niet te vergeten, ook dat we samen koffie drinken en als afsluiting genieten van een door bewoners en begeleiding bereide lunch. Ook dat was dit keer weer pico bello in orde. Er was zelfgemaakte cake en appeltaart bij de koffie. De lunch kende veel soorten beleg en broodjes en er waren soep en worstenbroodjes om even op te warmen. Alleen al daarom was het voor iedereen een heel geslaagde ochtend.

De tuin kan er weer tegen, de ouders hebben weer met elkaar en met bewoners en begeleiding gesproken en we kunnen er weer even tegen. Na een fijne kerst en een goede jaarwisseling zien we elkaar weer in het nieuwe jaar!