Categorieën
Uncategorized

Afscheid van Marjo Doensen

Op donderdag 11 november heeft WIW afscheid genomen van één van de medewerkers die het langste bij WIW betrokken was. Marjo werkte 12 jaar bij ons.

Marjo is begonnen toen WIW de eerste woonruimte realiseerde op de Rooische Hoeve. Ze kende daardoor alle bewoners al heel lang en was een vertrouwd aanspreekpunt in de begeleiding. Het feestelijke afscheid werd gevierd met bewoners, team en ouders.

Marjo werd toegesproken namens team en bestuur. Daarnaast hielden ook een tweetal bewoners een kort verhaal waarin ze herinneringen ophaalden.

Natuurlijk waren er ook cadeaus van ouders en namens bewoners en bestuur. Als laatste kreeg Marjo ook van de collega’s uit het team van iedereen een eetbaar geschenk, dat speciaal voor haar gebakken was. Hieronder zie je hoe de geschenken werden overhandigd.

WIW kijkt terug op een mooie periode waarin Marjo voor veel bewoners belangrijk is geweest. Ook binnen het team speelde ze een belangrijke rol doordat ze lange tijd teamcoördinator is geweest. We hopen dat Marjo in haar nieuwe baan bij Lunet Zorg een fijne werksfeer zal treffen en dat ze daar met veel plezier mag werken.